Вигравайте потужний ноутбук з Very Card!
03.04.2023

Вигравайте потужний ноутбук з Very Card!

Вигравайте потужний ноутбук з Very Card!

Розраховуйтесь карткою Very Card та беріть участь в розіграші потужного ноутбука або універсального подарункового сертифікату.

ТАСКОМБАНК розпочав акцію «На довгому заряді з Very Card» з можливістю виграти один з трьох потужних ноутбуків або універсальний подарунковий сертифікат на 5 000 грн.

Задля участі в акції потрібно:

  • Протягом одного етапу акції здійснити три або більше операцій карткою Very Card на суму від 200 гривень кожна при оплаті товарів і послуг в торговельно-сервісних мережах або Інтернеті
  • На кожному з етапів автоматично взяти участь у розіграші потужного ноутбука з ігровою відеокартою та п’яти універсальних подарункових сертифікатів

В розіграші можуть взяти участь всі поточні держателі активних фізичних і віртуальних карток Very Card від ТАСКОМБАНКУ, а також клієнти, які оформлять та активують картку під час проведення акції.

Акція триває з 1 квітня по 30 червня 2023 року включно та розділена на три етапи:

  • Перший етап з 1 по 30 квітня 2023 року включно
  • Другий етап з 1 по 31 травня 2023 року включно
  • Третій етап з 1 по 30 червня 2023 року включно

Переможців кожного етапу буде визначено методом випадкової вибірки за допомогою сервісу random.org. При цьому всі додаткові транзакції збільшують шанси учасника на перемогу. Відтак чим більше розрахунків карткою Very Card – тим більше шансів виграти цінні подарунки!

Детальні умови акції «На довгому заряді з Very Card»

Детальніше про картку Very Card

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні