За 9 місяців 2021 року ТАСКОМБАНК отримав чистий прибуток практично такий самий, як за весь 2020 рік
17.11.2021

За 9 місяців 2021 року ТАСКОМБАНК отримав чистий прибуток практично такий самий, як за весь 2020 рік

За 9 місяців 2021 року ТАСКОМБАНК отримав чистий прибуток практично такий самий, як за весь 2020 рік

За підсумками 9 місяців роботи чистий прибуток ТАСКОМБАНКУ збільшився на 141 млн грн, продемонструвавши зростання на 58% порівняно зі звітним періодом минулого року, а прибуток усіх компаній Групи «ТАС» збільшився у понад 5 разів. Про це заявили акціонер ТАСКОМБАНКУ С. Тігіпко та Голова Правління В. Дубєй під час традиційної зустрічі з клієнтами.

«За результатами III кварталу 2021 року прибуток ТАСКОМБАНКУ перевищив 365 млн грн. Нині основні показники ефективності Банку вище запланованих: чистий прибуток практично досяг рівня всього 2020 року. До кінця року ми очікуємо прибутокна рівні 450 млн грн», — підкреслив В. Дубєй.

Голова Правління ТАСКОМБАНКУ зазначив, що зростання прибутку банку обумовлене зростанням його операційного доходу до рівня більш ніж 1,8 млрд грн, в тому числі за рахунок збільшення чистого процентного доходу на 29% до 1,3 млрд грн, одним з основних драйверів зростання якого стало збільшення обсягів кредитування населення. Зростання чистого комісійного доходу Банку склало 307 млн грн. або 30%, завдяки розвитку трансакційного бізнесу та збільшенню кількості та обсягів операцій роздрібних клієнтів.

Про укріплення ринкових позицій ТАСКОМБАНКУ свідчить не лише позитивна динаміка його фінансових показників, але й підтвердження довгострокових кредитних рейтингів банку. Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service підтвердило рейтинг Банку на рівні суверенного рейтингу України, оцінка кредитоспрможності на рівні B3 з прогнозом Стабільний. Також ТАСКОМБАНК має найвищі рейтинги за шкалою незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг»: кредитний рейтинг uaAAA з прогнозом "стабільний" та рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) - на рівні «5». Найвищу оцінку також підтвердили випуски іменних процентних незабезпечених облігацій банку (серій F, G, I, J ) на загальну суму 400 млн грн.

За словами В. Дубєя наступного року ТАСКОМБАНК продовжить розвиватися як універсальний банк. У планах розвиток регіональної мережі: відкриття 50 міні відділень нового формату, 20 універсальних відділень по всій країні та відкриття нового Private відділення в Одесі. Розвиватиме інвестиційний банкінг та відкритий банкінг, а також запроваджуватиме продукти з віртуальними активами.

«Для нас у роботі з клієнтами завжди важливі особисті контакти, побудова тривалих партнерських стосунків та прозорий діалог. Бізнес у першу чергу роблять люди і саме тому подібні зустрічі з клієнтами ми проводимо регулярно. Це можливість поспілкуватися разом у неформальній обстановці, краще ознайомитися з можливостями та потребами один одного, обговорити питання та знайти нові можливості для розвитку бізнесу. З початком пандемії все рідше вдається організовувати офлайн заходи й тим ціннішим нині стає наше спілкування. Ми зробили все, щоб наша зустріч пройшла в дружній, майже сімейній атмосфері, але з дотриманням карантинних вимог. Наші партнери та клієнти отримали ексклюзивний номер нового корпоративного журналу, привяченого ринку інвестицій, здобули цінну інформацію щодо ситуації на ринку, останніх тенденцій у банківському секторі та розвиткові Групи «ТАС» і ТАСКОМБАНКУ зокрема», — підкреслив В. Дубєй.

АТ «ТАСКОМБАНК» — універсальний банк, заснований у 1989 році. Нині є одним із перших комерційних банків України, входить в одну з найбільших фінансово-промислових груп — Групу «ТАС». У 2019 банк внесено до переліку системно важливих банків України. Посідає 4 місце серед банків з українським капіталом за розміром активів.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні