ТАСКОМБАНК починає приймати заявки на доступні кредити 5-7-9!
21.05.2020

ТАСКОМБАНК починає приймати заявки на доступні кредити 5-7-9!

ТАСКОМБАНК починає приймати заявки на доступні кредити 5-7-9!

ТАС24 Бізнес, перший онлайн-банк для малого та середнього бізнесу, долучився до державної ініціативи «Доступні кредити 5-7-9». Хто цікавиться програмою, кому доступне фінансування за пільговою програмою та як залишити заявку на кредит?

«Перш за все маю сказати, що ми раді долучитися до програми «Доступні кредити 5-7-9». Бачимо перспективи у розвитку ініціативи та віримо, що вона здатна оживити кредитування малого та середнього бізнесу й сприятиме його розвитку в Україні», — зазначив Сергій Бочаров, керівник ТАС24 Бізнес, заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ.

ТАС24 Бізнес завершив усі підготовчі роботи та готовий приймати заявки на пільгове фінансування. Оформити заявку можна за посиланням.

Нагадаємо, що перш за все ініціатива спрямована на підтримку українських підприємців та розвиток інвестиційних проектів. Нині кошти також можуть бути надані представникам малого та середнього бізнесу, що постраждали у наслідок запровадження карантинних заходів. У рамках програми 5-7-9 на фінансування можуть розраховувати підприємці та юридичні особи, що мають дохід до 100 млн грн у рік та створюють нові робочі місця. Максимальній обсяг кредитування, передбачений програмою, складає 3 млн грн строком до п’яти років.

«Попри карантин попит зі сторони бізнесу, зокрема на поповнення обігових коштів, ремонт комерційної нерухомості та інші першочергові потреби не зник. Тому ми вже запустили сервіс з прийому кредитних заявок за програмою «Доступні кредити 5-7-9», готові приймати оперативні рішення, яких сьогодні потребує бізнес та сподіваємось уже з червня поступово збільшувати обсяги кредитування. Хоча й дещо знизимо апетит на ризик», — підкреслив Сергій Бочаров.

Оформити заявку на фінансування за програмою «Доступні кредити 5-7-9»

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні