ТОВ “ЕНЕРГО ТРЕЙД ІНВЕСТ” ЗАЛУЧИВ ФІНАНСУВАННЯ В ТАСКОМБАНКУ НА ПОПОВНЕННЯ ОБОРОТНОГО КАПИТАЛУ
22.04.2022

ТОВ “ЕНЕРГО ТРЕЙД ІНВЕСТ” ЗАЛУЧИВ ФІНАНСУВАННЯ В ТАСКОМБАНКУ НА ПОПОВНЕННЯ ОБОРОТНОГО КАПИТАЛУ

ТОВ “ЕНЕРГО ТРЕЙД ІНВЕСТ” ЗАЛУЧИВ ФІНАНСУВАННЯ В ТАСКОМБАНКУ НА ПОПОВНЕННЯ ОБОРОТНОГО КАПИТАЛУ

В умовах воєнного стану банки мають активізувати кредитну діяльність аби тисячі підприємців змогли відновити й модернізувати виробництво, адаптувавши його до нових умов. ТАСКОМБАНК докладає максимум зусиль, щоб сприяти кредитуванню реального сектору в цих складних умовах. Розширення дії пільгових державних програм, дозволяє надавати бізнесу спрощений доступ до кредитів, тож Банк продовжує підтримувати клієнтів, надаючи доступне фінансування з урахуванням ситуації, яка складається в різних областях країни.

Наразі оновлено кредитну лінію для ключового постачальника топливно-мастильних матеріалів у Західному регіоні - ТОВ “ЕНЕРГО ТРЕЙД ІНВЕСТ”, що забезпечить безперебійне функціонування всіх сфер і напрямків діяльності в регіоні.

«Кредитна лінія вже відкрита у ТАСКОМБАНКУ та використовується компанією для закупівлі сировини. Ми дякуємо за підтримку в цей надскладний час та цінуємо нашу співпрацю з ТАСКОМБАНКОМ, який підтримує вітчизняних підприємців та допомагає створювати сприятливі умови для функціонування, зокрема нашого підприємства”, - зазначив представник ЕНЕРГО ТРЕЙД ІНВЕСТ.

“Незважаючи на складний воєнний час, ТАСКОМБАНК продовжує підтримувати бізнес, надаючи фінансування, як своїм діючим клієнтам, так і залучаючи до співпраці нових представників вітчизняного підприємництва. Один з пріоритетних напрямків сьогодні є підтримка представників паливно-енергетичного комплексу, адже їх продукція наразі стратегічна і є ключовою складовою забезпечення життєдіяльності країни. Співпраця з ТОВ “ЕНЕРГО ТРЕЙД ІНВЕСТ” – це запорука стабільної роботи агропідприємств, автобаз, АЗС та соціальної інфраструктури регіону в цілому”, - підкреслив Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Олег Поляк.

Для довідки

ТОВ «ЕНЕРГО ТРЕЙД ІНВЕСТ». Основний вид діяльності - оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Основні споживачі - агропідприємства, автобази, підприємства , які займаються розробкою кар’єрів, а також дрібні дилери. Також, 30% реалізації проходить через мережу з АЗС під власною торговою маркою VT Petroleum, яких зараз нараховується близько 20. З кінця 2020 року підприємство займається реалізацією скрапленого газу та газового конденсату.

РАЗОМ ЗМОЖЕМО ВСЕ!

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні