Олег Поляк: Інноваційний сервіс Family Office Private banking
16.10.2024

Олег Поляк: Інноваційний сервіс Family Office Private banking

Олег Поляк: Інноваційний сервіс Family Office Private banking

Про унікальну концепцію Private banking та куди інвестувати в мінливі часи, щоб потім не переживати про майбутнє, в інтерв’ю для журналу DOMINO розповів Олег Поляк, Перший Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ.

П'ять ключових порад від Олега Поляка для успішного інвестування:

  • Обирайте експертів. Звертайтеся до фахівців, які вивчають глобальні тенденції, стежать за ринками та допомагають максимально ефективно використати наявний ресурс.
  • Використовуйте індивідуальні рішення. Ефективні інвестиції з пакетом «ТАС-Еліт Сімейний» - це програма індивідуальних рішень під кожен запит. Банк пропонує інструменти: від класичного інвестування в депозитні програми та інвестицій в облігації українських компаній до хеджування валютних ризиків і консультування щодо інвестицій у нерухомість, яка нині набуває популярності.
  • Інвестуйте свій час у розвиток власного бізнесу. ТАСКОМБАНК пропонує сервіс, коли довірені особи можуть вирішувати поточні питання у відділеннях, а власники бізнесу мають змогу приділяти час стратегічним завданням.
  • Шукайте нові партнерські зв'язки. Бізнес-клуб Private banking ТАСКОМБАНК уже став майданчиком, де різні підприємці можуть знайомитися один з одним, створювати нові партнерства, розвивати свій бізнес і зустрічатися з керівництвом ТАСКОМБАНК та власником Фінансової Промислової Групи ТАС.
  • Інвестуйте в себе, адже ваші знання завжди будуть з вами. Ми пропонуємо спеціальний курс фінансової грамотності для наших наймолодших клієнтів «Курс молодого майстра фінансів» і знайомимо молодь із сучасними платіжними системами та ключовими правилами безпеки, щоб протистояти шахрайству. Ми закохуємо у світ фінансів та банкінгу.

Дізнатись про всі можливості Private banking, можна в повному інтерв’ю Олега Поляка у журналі DOMINO за посиланням.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні