АТ «ТАСКОМБАНК» у переліку банків-дистриб’юторів нумізматичної продукції НБУ
08.07.2022

АТ «ТАСКОМБАНК» у переліку банків-дистриб’юторів нумізматичної продукції НБУ

АТ «ТАСКОМБАНК» у переліку банків-дистриб’юторів нумізматичної продукції НБУ

1 липня 2022 року Національний банк України повідомив про ухвалу рішення щодо перегляду списку банків-дистриб’юторів і збільшення їм розмірів партій пам’ятних монет України та сувенірної продукції для продажу в умовах воєнного стану. До цього переліку увійшов і АТ «ТАСКОМБАНК».

Банки-дистриб’ютори отримуватимуть до 70% від обсягів тиражів цієї продукції для її реалізації через власну мережу філій та відділень.

Також із 01 липня 2022 року до ухвалення Національним банком окремого рішення припиняється приймання замовлень у режимі реального часу через офіційне Інтернет-представництво Національного банку. Таке рішення пов’язане з погіршенням логістичної інфраструктури в умовах воєнного стану та внаслідок цього неможливістю банками у цих умовах якісно здійснювати обслуговування клієнтів через сервіс «Онлайн-замовлення», а також необхідністю першочергового забезпечення банками в умовах воєнного стану стабільної роботи банківської системи України з готівкою та безперебійного забезпечення економіки готівковими коштами.

Отже, очікуйте введення Національним банком України в обіг пам’ятних монет України та сувенірної продукції. Звертайтеся до найближчого відділення АТ «ТАСКОМБАНК» і наші менеджери з радістю допоможуть підібрати монету відповідно до ваших потреб та смаку.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні