Інформація про нові умови щодо кількості продуктів і карток
20.03.2023

Інформація про нові умови щодо кількості продуктів і карток

Інформація про нові умови щодо кількості продуктів і карток

Шановні клієнти!

Повідомляємо, що з 20 березня 2023 року АТ «ТАСКОМБАНК» оновлює умови щодо кількості продуктів і карток на одного клієнта:

  • В рамках одного продукту клієнт не може мати більше одного рахунку у кожній доступній валюті. Приміром, за продуктом «Платівка» клієнт може мати один рахунок у гривні, один у доларі США, один у євро тощо. Разом з тим відкрити ще один рахунок у гривні він не зможе. Також звертаємо увагу, що у разі закриття рахунку в поточному місяці повторно відкрити рахунок у тій самій валюті буде можливо не раніше наступного календарного місяця.

  • Залишаються чинними умови, відповідно до яких клієнт може мати не більше 5 активних карток в рамках одного продукту. Враховуються всі типи карток, в тому числі віртуальні, видані як на ім’я клієнта, так і на ім’я його довірених осіб, для яких було відкрито додаткові картки.

  • Протягом одного календарного місяця клієнт може здійснити не більше 5 перевипусків карток. Зокрема, навіть якщо клієнт має 15 карток (приміром, по 5 карток за трьома різними продуктами), за один місяць він може перевипустити тільки 5. Решту карток можна буде перевипустити протягом наступних місяців.

Вдячні за розуміння. Ваш ТАСКОМБАНК.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні