ТАСКОМБАНК виступив андеррайтером випуску облігацій ТОВ «ТАС-ЛОГІСТІК» з публічною пропозицією обсягом 200 млн грн
09.10.2020

ТАСКОМБАНК виступив андеррайтером випуску облігацій ТОВ «ТАС-ЛОГІСТІК» з публічною пропозицією обсягом 200 млн грн

ТАСКОМБАНК виступив андеррайтером випуску облігацій ТОВ «ТАС-ЛОГІСТІК» з публічною пропозицією обсягом  200 млн грн

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала облігації ТОВ «ТАС-ЛОГІСТІК» з публічною пропозицією серій A, B, C, D, що випущені за правилами, адаптованими до стандартів ЄС.

Облігації ТОВ «ТАС-ЛОГІСТІК» серій A, B, C, D випущені обсягом по 50 млн грн кожна, термін обігу яких 5 років. За облігаціями передбачена щорічна оферта - можливість дострокового викупу. Номінальна ставка на перший рік обігу облігацій встановлена у розмірі 16,5% річних із щорічним переглядом на рівні не менше 1/2 облікової ставки НБУ та не більше трикратної облікової ставки Національного банку України, що діє на дату встановлення нової відсоткової ставки.

Наразі ведеться підготовка до первинного розміщення цих облігацій. І найближчим часом планується запропонувати інвесторам скористатися публічною пропозицією щодо їх придбання.

Детальні умови щодо вищезазначених випусків розміщені в проспектах емісії облігацій. Потенційний інвестор має можливість отримати вичерпну інформацію для прийняття рішення щодо придбання облігацій за посиланням http://tas-logistic.com/doc/.

Облігації ТОВ «ТАС-ЛОГІСТІК» стали ще однією емісією Групи «ТАС» у 2020 році, адже раніше ТАСКОМБАНК виступив андеррайтером за облігаціями ПрАТ «ДНІПРОВАГОНМАШ» обсягом 200 млн грн, ПрАТ «Асфальтобетонний завод «АБ Столичний» обсягом 160 млн грн, ТОВ «СОКОВИЙ ЗАВОД КОДИМСЬКИЙ» обсягом 3 млн євро.

Також нагадуємо, що в обігу перебувають облігації ТАСКОМБАНКУ серій F, G, I та J загальним обсягом 400 млн грн. Облігації серії G, I, J стали першими в історії України облігаціями, що були випущені за правилами, адаптованими до стандартів ЄС, наразі доступні для придбання на вторинному ринку - як біржовому, так і позабіржовому.

За даними фондової біржі ПФТС, облігації ТАСКОМБАНКУ є найбільш ліквідними корпоративними облігаціями. ТАСКОМБАНК як емітент сьогодні має можливість укладати угоди зі своїми облігаціями на біржі безпосередньо, що забезпечує високу швидкість укладання угод і розміщення коштів інвестора в цей інструмент на термін від 1 дня до 1 року за конкурентними порівнюючи з депозитами відсотками прибутковості.

«Завдяки плідній співпраці Банку з висококваліфікованими фахівцями Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, в 2020 році ми запропонували ринку нові якісні інструменти – облігації ТАСКОМБАНКУ серій I та J, а також вивели на ринок корпоративного боргу підприємства Групи «ТАС», - коментує ситуацію Артем Карелін, директор Департаменту операцій на фондовому ринку ТАСКОМБАНКУ.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні