Важлива інформація для клієнтів ФОП (фізичних осіб-підприємців) ТАСКОМБАНКУ тарифний пакет ТАС-ОНЛАЙН
26.02.2022

Важлива інформація для клієнтів ФОП (фізичних осіб-підприємців) ТАСКОМБАНКУ тарифний пакет ТАС-ОНЛАЙН

Важлива інформація для клієнтів ФОП (фізичних осіб-підприємців) ТАСКОМБАНКУ тарифний пакет ТАС-ОНЛАЙН

Шановні клієнти!

У зв’язку з введенням воєнного стану на території України, повідомляємо вас про наступне:

Щодо штрафів за кредитами

Ми не нараховуємо і не будемо нараховувати пеню або штрафні санкції за кредитами та кредитними картками.

Щодо погашення кредитів

Погашення за кредитами по можливості необхідно здійснювати. Найбезпечнішим способом перерахунку коштів на сьогодні є онлайн-банкінг. Ми забезпечуємо безперебійну роботу сервісу дистанційного обслуговування ТАС24 БІЗНЕС. Поповнення рахунків будь-яким способом безкоштовне. Всі операції з безготівкових розрахунків в системі ТАС24 БІЗНЕС здійснюються без обмежень.

Щодо кредитних канікул

У зв’язку з введенням воєнного стану на території України, ТАСКОМБАНК запровадив кредитні канікули для клієнтів - фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців з 24 лютого до 30 квітня 2022 року за всіма кредитними продуктами.

У цей період ми відтермінували всі обов’язкові платежі за кредитами і не будемо нараховувати пеню та накладати будь-які штрафні санкції за невиконання або часткове виконання зобов’язань за кредитними договорами.

Таким чином, планові платежі по кредиту, які ви мали сплатити в березні та квітні 2022 року ви можете сплатити у травні 2022 року, в дату платежу, згідно вашого Кредитного Договору, разом з травневим платежем.

Звертаємо увагу, що відсотки за користуваннями кредитними коштами продовжують нараховуватись. Відповідно, у разі наявності фінансової можливості здійснювати погашення нарахованих відсотків та сплати частини кредиту протягом цього періоду, Банк рекомендує здійснювати відповідні платежі за вашим Кредитним договором.

Сума простроченої заборгованості, яка існувала станом на 24.02.2022 і не була повністю сплачена – не підпадає під дію Кредитних канікул.

Також звертаємо вашу увагу, що терміни дії договорів, строк дії яких спливає в період з 24 лютого по 1 травня 2022 року, Автоматично будуть продовжені до 25.05.2022 року. Переукладати кредитний договір та додаткові документи не потрібно.

Щодо зняття готівки

Зняття готівкових коштів по картках для бізнесу:

· 10 тисяч гривень на добу, у банкоматах Банку;

· якщо немає карток для бізнесу або потрібна сума більше 10 000 грн. - можна перерахувати собі на картку фізичної особи, а далі знімати кошти чи розраховуватись як фізична особа.

Режим роботи відділень

Всі ключові служби нашого банку продовжують працювати у посиленому режимі задля забезпечення безперервної роботи відділень та сервісів. На період воєнного стану режим роботи відділень встановлено з понеділка по п’ятницю з 10-00 до 18-00, каса - до 17-30. Для нас основним пріоритетом залишається безпека наших клієнтів та працівників, тому щодо графіку роботи відділень, ми повідомлятимемо щодня на офіційному сайті та сторінці Facebook.

До стабілізації ситуації в країні можливі зміни в графіках роботи відділень, просимо обов’язково попередньо телефонувати у відділення, якщо Ви маєте намір його відвідати.

Контакт-центр ТАСКОМБАНКУ продовжує працювати для вас 24/7. Зв’язуйтесь із нами за телефоном: 0 800 60 17 77, або пишіть на скриньку [email protected]

Зберігайте спокій, вірте в Збройні Сили України та бережіть себе й близьких.

Разом зможемо все!

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні