Стандарт-Рейтинг: «Стабільно третю позицію в рейтингу надійності депозитів посідає ТАСКОМБАНК»
03.06.2019

Стандарт-Рейтинг: «Стабільно третю позицію в рейтингу надійності депозитів посідає ТАСКОМБАНК»

Стандарт-Рейтинг: «Стабільно третю позицію в рейтингу надійності депозитів посідає ТАСКОМБАНК»

3 червня 2019 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підбило підсумки свого вже двадцять п’ятого «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». Підсумки першого кварталу 2019 року для банківської системи України продовжили традицію росту. ТАСКОМБАНК посів 3-е місце в рейтингу, підтвердивши свої позиції серед лідерів ринку.

«Як і раніше ТАСКОМБАНК — це єдиний банк з українським капіталом у ТОП-3 банків з найнадійнішим рівнем депозитів. За даними НБУ, за перший квартал 2019 року ТАСКОМБАНК отримав прибуток у розмірі 41,219 млн. грн, чистий процентний дохід склав 303,254 млн. грн, чистий комісійний дохід — 101,749 млн. грн. Також, станом на 01.04.2019 року, частка NPL активів у кредитному портфелі, значно краща, ніж у середньому по банківській системі, й склала 15%», — повідомляє Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг».

Денис РАКОВСЬКИЙ, директор з продажів роздрібного бізнесу ТАСКОМБАНКУ, підкреслив, що банківські вклади залишаються одним з найбільш простих, доступних та зрозумілих способів інвестувати кошти. Навіть не дивлячись на тенденцію зниження дохідності вкладів, що пов’язана з високою ліквідністю банківської системи та з необхідністю розвивати кредитування, покращуючи економіку країни, попит на депозити зі сторони населення залишається стабільно високим.

«Довіра клієнтів та виконання взятих на себе зобов’язань, завжди залишалися для нас основним пріоритетом, адже саме на них будуються довгострокові відносини. З початку року ТАСКОМБАНКУ довірили свої кошти понад 50 тис. клієнтів, і ми постійно працюємо над тим, щоб надавати сучасний і якісний сервіс», — говорить Денис РАКОВСЬКИЙ. — «Ми вивчаємо запити клієнтів та реалізуємо нові програми, щоб відповідати їх очікуванням. Нині ми реалізували запит на отримання відсотків за депозитом частіше одного разу на місяць. Нові умови розміщення Акційного вкладу, дозволяють нашим вкладникам отримувати відсотки двічі на місяць, і завжди мати додаткові кошти до авансу й зарплати, використовуючи їх на корисні необхідні речі або просто на приємні дрібниці».

Повну історію рейтингів АТ «ТАСКОМБАНК» дивіться на сайті агентства.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні