ТАСКОМБАНК — "Надійний партнер корпоративного сектору" за версією Banker Awards 2024
16.10.2024

ТАСКОМБАНК — "Надійний партнер корпоративного сектору" за версією Banker Awards 2024

ТАСКОМБАНК — "Надійний партнер корпоративного сектору" за версією Banker Awards 2024

ТАСКОМБАНК знову підтвердив свої лідерські позиції, здобувши нагороду в номінації "Надійний партнер корпоративного сектору" від Banker Awards 2024 за винятковий підхід до кожного корпоративного клієнта. Банк працює в усіх напрямках, активно кредитує підприємства та пропонує найоптимальніші рішення для вирішення завдань бізнесу.

Банк переконаний, що нині важливо бути ближчими до своїх клієнтів, розуміти стратегічні цілі та завдання бізнесу, тому зараз активно розширює свою присутність у регіонах, щоб кожен клієнт міг поспілкуватися з досвідченим фахівцем. ТАСКОМБАНК будує власний інститут професійних менеджерів «на місцях», які за потреби можуть оглянути виробництво клієнта, провести детальний аналіз бізнесу, надати експертизу та підібрати найефективніший продукт або послугу.

«Для ТАСКОМБАНКУ бізнес — це насамперед люди, які залишилися в країні, прагнуть працювати і розвиватися тут. Банк надає послуги та продукти своїм клієнтам, виходячи з їхніх потреб, адже бізнес значно змінився з початку повномасштабної війни через нові ринкові умови та виклики, і це, своєю чергою, вплинуло на зміну його пріоритетів», — наголосив Голова Правління ТАСКОМБАНК Володимир Дубєй.

Довідка:

Banker Awards — це рейтинг видання Banker, який визначає провідні банки України у різних номінаціях, таких як корпоративні послуги, інноваційні рішення, обслуговування клієнтів та інші фінансові категорії. Цей рейтинг створюється на основі оцінки фінансових показників банків, якості обслуговування клієнтів, інноваційних продуктів та стратегії розвитку. Рейтинг допомагає клієнтам, інвесторам та партнерам оцінити надійність та професіоналізм банків, а також відзначає ті установи, які показують високі стандарти в обслуговуванні та управлінні фінансами.

Ознайомитись з результатами рейтингу Banker Awards 2024 можна на офіційному сайті та у друкованому журналі Banker за жовтень 2024.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні