ТАСКОМБАНК впроваджує ESG-принципи
16.10.2024

ТАСКОМБАНК впроваджує ESG-принципи

ТАСКОМБАНК впроваджує ESG-принципи

ТАСКОМБАНК продовжує реалізовувати стратегію сталого розвитку, яка спрямована на відповідальність перед суспільством, природою та своїми співробітниками. У сучасних реаліях принципи ESG набувають ще більш вагомого значення.

ESG (Environmental, Social, Governance) — це не просто тренд. Це комплексний підхід, який передбачає екологічну відповідальність, соціальну підтримку та прозорість у веденні бізнесу. ТАСКОМБАНК активно працює над зменшенням свого екологічного впливу, впроваджуючи раціональне управління ресурсами, зокрема, ощадливе використання електроенергії та зменшення обсягу використання води, активно впроваджує електронний документообіг та проєкт "Paperless", що спрямований на скорочення використання паперу.

Крім того, банк інвестує в своїх співробітників та громади, створюючи комфортні умови для праці, підтримуючи рівноправність та соціальні ініціативи, а також надаючи можливості для навчання й розвитку, дбає про здоров’я працівників підтримуючи їх у програмах медичного страхування та програмах медичних обстежень.

Прозорість і відкритість у веденні бізнесу є важливими принципами для банку. ТАСКОМБАНК впроваджує найкращі практики корпоративного управління, щоб забезпечити довіру клієнтів, партнерів та співробітників.

Дізнайтеся більше про наші кроки та ініціативи на шляху до сталого розвитку у новому розділі ESG.

ТАСКОМБАНК — разом зможемо все!

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні