Полтавська мережа аптек «ТРИОЛЬ ЛТД» отримала фінансування в рамках державної програми «5-7-9%» від ТАСКОМБАНКУ
29.04.2022

Полтавська мережа аптек «ТРИОЛЬ ЛТД» отримала фінансування в рамках державної програми «5-7-9%» від ТАСКОМБАНКУ

Полтавська мережа аптек «ТРИОЛЬ ЛТД» отримала фінансування в рамках державної програми «5-7-9%» від ТАСКОМБАНКУ

Кредитні кошти залучені для закупівлі лікарських препаратів та товарів медичного призначення.

Робота з малим та середнім бізнесом є одним з ключових пріоритетів ТАСКОМБАНКУ. Продовження функціонування малих та середніх підприємств – є запорукою стабільної економіки як у регіонах, так і у всій країни. На сьогодні ТАСКОМБАНК відновив кредитування українських підприємств, малого та середнього бізнесу з урахуванням індивідуальних підходів до клієнтів. Пріоритетними для кредитування є: підприємства оборонного комплексу, сільгоспвиробництво, енергетика, оптова та роздрібна торгівля продуктами харчування, ліками та товарами постійного споживання.

«З початку війни перед нами постав виклик – не тільки зберегти безперебійну роботу нашої мережі аптек, але й задовольнити підвищений попит на ліки з боку населення та наших військових, для яких ми організовуємо гуманітарну допомогу. Ми зберегли роботу 100% наших аптек у стандартному режимі, безперебійно працює вся наша мережа. І кредитна лінія, яка відкрита у ТАСКОМБАНКУ буде використовуватися для закупівлі ліків та товарів медичного призначення не тільки для населення, а й для бізнес-волонтерства, яким ми активно займаємося від початку війни. Ми дякуємо ТАСКОМБАНКУ за підтримку в цей надскладний час та цінуємо наше тривале співробітництво», - прокоментував співпрацю власник компаніїї «ТРИОЛЬ ЛТД» Сергій Хіміч.

«ТАСКОМБАНК завжди йде на зустріч своїм клієнтам, застосовуючи індивідуальний підхід до кожного. Клієнти це цінують і продовжують співпрацю, довіряючи обслуговування своїх рахунків. В умовах воєнного часу наша команда працює у посиленному режимі, пропонуючи для вітчизняного підприємництва різноманітні кредитні програми. Ми враховуємо специфіку кожного регіону, кожного напрямку діяльності клієнта і пропонуємо найбільш вигідне рішення для кожного клієнта. Співпраця з Полтавською мережею аптек «ТРИОЛЬ ЛТД» ще один приклад того, що наш банк підтримує підприємців усіх регіонів країни та різноманітних сфер діяльності», - підкреслив Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Олег Поляк.

Для довідки

ТОВ «Фірма Триоль ЛТД».Основний вид діяльності - роздрібна торгівля лікарськими засобами: широкий асортимент товарів медичного призначення, засоби для догляду за дітьми, косметичні засоби, лікарські препарати, дієтичні добавки та БАДи . Заснована у 1996 році. Аптечна мережа налічує 17 аптек у м. Полтава та подовжує розвиватися. Фірма є учасником урядових та державних програм, а саме: «Доступні ліки», «Пакунок малюка», ліки за програмою єПідтримка.

РАЗОМ ЗМОЖЕМО ВСЕ!

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні