ТАСКОМБАНК надає кредит для будівництва котеджного комплексу Lion Hills
26.07.2024

ТАСКОМБАНК надає кредит для будівництва котеджного комплексу Lion Hills

ТАСКОМБАНК надає кредит для будівництва котеджного комплексу Lion Hills

ТАСКОМБАНК продовжує підтримувати розвиток бізнесу в Україні, надавши кредитування для реалізації амбітного проекту з будівництва елітного котеджного комплексу в мальовничому селі Лісники під Києвом.

Комплекс передбачає створення сучасної та комфортної житлової інфраструктури, яка гармонійно вписується в природний ландшафт.

“Будівельна галузь країни почала відновлюватися, темпи та динаміка будівництва постійно зростають, що дозволяє нам бути драйвером зокрема зі створення нових робочих місць. Ми цінуємо нашу співпрацю та впевнені у подальшому успіху партнерства з ТАСКОМБАНКОМ. Наразі завдяки наданому кредиту, ми зможемо завершити будівництво в заплановані терміни, забезпечивши високий рівень якості та екологічні стандарти”, - прокоментував співпрацю власник проєкту Lion Hills Лев Парцхаладзе.

"Ми раді підтримати цей проект, адже він сприятиме розвитку місцевої інфраструктури та залученню інвестицій у регіон. Наша мета - підтримувати проекти, що сприяють сталому розвитку та поліпшенню якості життя в Україні", – зазначив Олег Поляк, Перший Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ.

Цей проект є черговим кроком у реалізації стратегії ТАСКОМБАНКУ щодо підтримки підприємництва та стимулювання економічного зростання країни. Завдяки таким ініціативам, банк зміцнює свою репутацію надійного партнера для бізнесу в Україні.

Довідка LION HILLS — перший комплекс з двадцяти п'яти урбан-вілл класу «преміум» в селищі Лісники. Це сучасний унікальний проект на мальовничій територіі в 16 гектарів в 15 хвилинах від центру Києва. Новаторська архітектура інтегрована в природний ландшафт. сучасний житловий комплекс.

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні