ТАСКОМБАНК підписав меморандум про пільгове кредитування відновлення енергоінфраструктури
18.07.2024

ТАСКОМБАНК підписав меморандум про пільгове кредитування відновлення енергоінфраструктури

ТАСКОМБАНК підписав меморандум про пільгове кредитування відновлення енергоінфраструктури

ТАСКОМБАНК сприятиме відновленню та розвитку енергетичної інфраструктури України.

Цього тижня ТАСКОМБАНК, як системно важливий банк, долучився до ініціативи Національного банку України та підписав Меморандум про банківське кредитування проектів з відновлення енергетичної інфраструктури. Банк візьме участь в програмі доступного кредитування для підприємців, які реалізовують проєкти, спрямовані на підвищення рівня енергонезалежності країни.

“Сприяння енергонезалежності бізнесу залишається одним із стратегічних завдань для забезпечення роботи підприємств під час війни та відбудови економіки країни. ТАСКОМБАНК, як український банк з українським капіталом, добре розуміє проблеми та потреби з якими сьогодні стикається бізнес, а також має великий досвід співпраці з енергетичним сектором. Наші бізнес-клієнти можуть отримати невідновлювальну кредитну лінію на інвестиційні цілі, якісну експертизу та швидкі рішення щодо фінансування”, - підкреслив Голова Правління ТАСКОМБАНКУ Володимир ДУБЄЙ.

Інвестиційний кредит можуть отримати підприємства зокрема на проєкти з будівництва сонячних, вітрових, біогазових станцій, біомаси, газотурбінних та газопоршневих електростанцій, промислові акумуляторні батареї, високоманеврені, накопичувані, когенерації тощо. Для ФОПів та малого бізнесу - енерго двері або вікна, сонячні панелі, тощо.

Серед переваг для клієнтів:

  • Цільове фінансування на купівлю обладнання та реалізацію проєктів, спрямовані на підвищення рівня енергонезалежності власного бізнесу;

  • Пільгова процентна ставка;

  • Власна участь від 10% вартості обладнання/проєкту;

  • Термін кредитування до 7 років;

  • Можлива відстрочка погашення основної суми кредиту до 12 місяців.

Сума кредиту залежить від сегменту бізнесу:

Мікропідприємства та ФОП: до 0,5 млн євро (гривневий еквівалент);

Малі підприємства: до 1 – 1,5 млн євро (гривневий еквівалент);

Середні підприємства: до 10 млн євро (не більше еквіваленту 390 млн грн).

ТАСКОМБАНК — системно важливий банк, який працює на ринку понад 34 роки. На сьогодні ТАСКОМБАНК залишається одним із небагатьох банків з українським капіталом, які інвестують в Україну, підтримують реальний сектор економіки, активно працюють з населенням та посилюють присутність у регіонах, відкриваючи нові відділення. Чистий прибуток Банку у 2023 році склав 146,3 млн грн, а активи перевищили 34 млрд грн. ТАСКОМБАНК є частиною фінансово-промислової Групи «ТАС».

0 800 503 580Дзвінки в межах України безкоштовні